Höyryfestivaalialue sijaitsee Jokioisten Kiipun kylässä, Minkiön museorautatie-asemalla osoitteessa Kiipuntie 49. Klikkaa oheista karttaa, niin saat näkyville isomman version. Google Maps -kartan saat näkyviin tästä.

Kartta Jokioisten Museorautatiestä

Kiipun kylä sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Helsinki–Pori -valtatiestä numero 2. Paikallistie numero 2813 Jokioisilta Humppilaan kulkee noin puolen kilometrin päässä Minkiön asemasta. Molemmilla teillä on ruskeat nähtävyyskilvet MUSEORAUTATIE, jotka ohjaavat perille.

Pysäköinti festivaalialueella on maksutonta. Pysäköintialue sijaitsee Kiipuntien varressa ja museoradan länsipuolella noin 200 metrin päässä festivaalialueen sisäänkäynnistä.

Minkiölle voit saapua myös museojunalla Humppilan tai Jokioisten suunnasta. Minkiön pysäköinititilat ovat rajalliset, mutta Jokioisten ja Humppilan aseman vieressä on paljon pysäköintitilaa. Festivaalijunien aikataulut löydät tapahtumakalenterista.

Forssasta Jokioisten asemalle pääsee ilmaisella bussikyydillä, josta matkaa Minkiön festivaalialueelle voi jatkaa höyryjunalla. Lisäksi tänä vuonna on uutuutena bussikuljetus Loimaan asemalta Jokioisten asemalle.
Forssa-Jokioinen-Forssa-linja-auton 891 aikataulut (pdf). Loimaa-Jokioinen-Loimaa-linja-auton 864 aikataulut (pdf).

Humppilan asema sijaitsee vastapäätä VR:n rautatieasemaa. Autot pysäköidään VR:n pysäköintialueelle ja museorautatieasemalle kävellään alikulkutunnelin kautta VR:n raiteiden ali. Asemalle on opastus nähtävyyskilvillä valtatieltä 2.

Jokioisten asema sijaitsee paikallistien 2813 varressa noin 1,5 km päässä Jokioisten keskustasta Humppilan suuntaan. Asemalle on opastus valtatieltä 10.